Jössz 1 sörre? – mobil applikáció a Borsoditól

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 11. 25. 11:21

A Borsodi „Jössz 1sörre?”néven bemutatta első olyan mobil applikációját, amely segítségével gyorsan és könnyedén szervezhetjük meg a közös sörözést barátainkkal.

image001Az itthon egyedülálló alkalmazást a Molson Coors sörvállalat – amelyhez a Borsodi is tartozik – Csehországban vezette be, ahol a megjelenés hetében a legtöbbször keresett és letöltött applikáció volt, és azóta is a fogyasztók egyik nagy kedvence.

A hazai verzió november közepétől érhető el. Az alkalmazás telepítését követően nincs más dolgunk, mint csatlakozni Facebook profilunkkal, vagy engedélyezni, hogy az applikáció hozzáférjen kontakt listánkhoz. Ezután a javasolt időpont, helyszín és részvevők megadásával máris elkezdhetjük szervezni a munka utáni sörözést.

A„Jössz1sörre?” segítségével könnyen nyomon követhetjük a közelgő eseményeinket, és mindössze egy gombnyomással hozzáadhatjuk a tervezett sörözéseket naptárunkhoz.

„A Borsodi idei Kapcsolj ki!kampánya a közös sörözés élményét állította középpontba, és a kampány során eddig használt offline és online eszközöket kitűnően támogatja majd ez a hazai piacon teljesen új,sörözésre invitáló platform. Bízunk benne, hogy a kényelmesen és gyorsan használható alkalmazás segítségével fantasztikus hangulatú sörözéseket szerveznek majd fogyasztóink barátaikkal” – mondta Gábor Andrea, a Borsodi Sörgyár márkamenedzsere.

A„Jössz 1sörre?” alkalmazás ingyenesen letölthető az AppStore és Google Play áruházakból.

Kapcsolódó cikkeink