Húsipari Szakmai Nap 2016. április 7., Budapest: Gazdaság és Minőség a Húsiparban

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 03. 18. 11:30

2016. április 7-én Húsipari Szakmai Napot szervez a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Szent István Egyetem és az IFS Magyarországi képviselete.

Előadók az FM, a Nébih, a NAV, az OÉTI és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, és a szakmai szervezetek más kiváló szakemberei lesznek.

Helyszín:
Szent István Egyetem – Élelmiszertudományi Kar
K. épület, Díszterem (1118 Budapest, Villányi út 29-43.)

Témakörök:

GAZDASÁG:

– Húsipari stratégia & lehetőségek
– 5%-os sertéshús ÁFA, EKÁER, hazai illegális húspiac felszámolása
– Húsipari pályázati lehetőségek

MINŐSÉG:
– Élelmiszerkönyvi változások
– MSM (csontokról mechanikusan lefejtett hús)
– Tápértékjelölés és egészségkommunikáció
– Az IFS auditok és hatósági szemlék tapasztalatai

Akik biztosan eljönnek: Alföldi Hús, Apci Hús, Auchan, Bogád Hús, Bóly Zrt, Bovirex, Böllér Fűszer, eFeF, Funkció, Gallicoop, Gyulahús, HAGE, Her-Csi-Hús, H-Pláza, Hungary-Meat, Hunland, Kometa, Lachús, Lúdland, M Profood, Merian Foods, Messer, Nádudvari Élelmiszer, Nagyhegyes Hús, Pápai Hús, Penny, Pick Szeged, Profit Trans, Pure Consulting, SáGa Foods, Sajó-Hús, Sa-No-Ti, SPAR, Szegedi Tudományegyetem, Taravis, Target, Tesco, Tetrabbit, Végh Farm, VHT, Zádor-Hús, Zimbo, Zollai

Támogatók: Bizerba, SGS, Ecolab, Amsa, PentaSol

Jelentkezés, részletes program és további információk  a www.lexodus.hu/ifs honlapon.

Várjuk rendezvényükön!

Tisztelettel:
a Szervezők

+36 30 715 7595

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink