Grill és chill a Szegedi Ifjúsági Napok-on az ALDI-val

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 08. 25. 10:34

Az ALDI évek óta meghatározó szereplője a magyar fesztiválszezonnak, idén Grill Zónával, Chill Zónával és szabadtéri gym-mel várja a Szegedi Ifjúsági Napokra érkező látogatókat.

Öt évvel ezelőtt a Sziget Fesztiválon debütált az áruházlánc kimondottan a fesztiválozóknak kialakított pop-up boltjával, a fesztiválbolt mellett felállított grillzónában az ALDI szakácsai ingyenesen készre sütötték a helyszínen vásárolt termékeket. 2017-ben már a VOLT-on és a Balaton Soundon is megjelent az ALDI kínálata, a Gyerekszigeten a családok játékos formában ismerkedhettek meg az üzletek felépítésével, 2019-ben pedig a Szegedi Ifjúsági Napokon is megjelent az áruházlánc egy látványos kitelepüléssel.

2021-ben újra találkozhatnak a SZIN-re kilátogatók az ALDI-val: a résztvevőket az ALDI Grill Zóna várja, amelynek kínálatában megtalálhatóak lesznek a különféle grillezett szárnyashúsok, tarják, sajtok, lesz grillezett lazac is. A bőséges és kedvező árú fogások mellé salátákat és szószokat is választhatnak a vevők. A Chill Zóna a pihenésre vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, ejtőzésre, a szabadtéri gym pedig a könnyű és hatékony testedzést teszi lehetővé.

Szeged több szempontból is kiemelten fontos az ALDI Magyarország számára, hiszen a vállalat a városban három áruházzal áll a szegedi és környékbeli lakosság rendelkezésére, a Kossuth Lajos sugárúton, a Móravárosi körúton és a Makkosházi körúton is várja egy-egy üzlet a vásárlókat. A Makkosházi körúton található egység egyúttal az ország legnagyobb alapterületű ALDI-áruháza, ami 2021. júliusában nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. A Tisza-menti városban és környékén egyúttal számos olyan élelmiszeripari cég, illetve termelő található, amelyek beszállítói az ALDI-nak, és a zöldség-gyümölcs, a hús és a tejtermékek kategóriában mind a 150 magyarországi ALDI-üzletet ellátják.

„Három szegedi üzletünkben több mint hatvan munkavállalót foglalkoztatunk, a városban és környékén működő élelmiszergyártókkal pedig tovább kívánjuk erősíteni kapcsolatunkat és segítségükkel újabb termékekkel gazdagítjuk kínálatunkat. A SZIN-en immár mosdik alkalommal veszünk részt, a mostani kitelepülésünkkel szeretnénk megmutatni, hogy velünk nem csupán a bevásárlás, hanem a szórakozás is élmény, vásárlóinkat finom és pénztárcabarát grillmenüvel várjuk a rendezvényen”

– mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

A szegedi SZIN-en augusztus 25-től augusztus 28-ig várja a Grill Zóna, a Chill Zóna és a szabadtéri gym a látogatókat.

Kapcsolódó cikkeink