A szlovákiai Kaufland magyar vásárlókra céloz

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 06. 10. 11:10

A Kaufland szlovákiai üzletei aktívan csábítják a magyar vásárlókat, figyelemfelkeltő árakat kínálva – figyelmeztet a Pénzcentrum.

Sőt, munkavállalókat is keresnek Magyarországról

A német diszkontlánc szlovákiai ágának weboldala magyar nyelven hirdeti a termékeket, hangsúlyozva, hogy az áraik jelentősen alacsonyabbak, mint Magyarországon. Példaként, a losonci és más városokban található Kaufland üzletekben a görögdinnye kilóját csupán 0,69 euróért (kb. 267 forint) kínálják, szemben a magyarországi SPAR 339 forintos árával. További kedvező árak között szerepel literenként 214 forintért kapható tej, 307 forintért vásárolható paradicsomos konzervbab és az extraszűz olívaolaj, ami 2486 forintba kerül.

A Kaufland nem csupán a vásárlók számára kínál vonzó lehetőségeket, hanem a munkavállalókat is megcélozza. A cég raktáros munkakörbe keres magyar munkavállalókat, kínált órabérük 17,85 euró, ami körülbelül 7000 forintnak felel meg. Az akciós árak és a magas bérek egyaránt hivatottak ösztönözni a magyar lakosságot, hogy Szlovákiában költsék el pénzüket.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink