„A legvonzóbb munkaadó” cím – Gyógyszer- és vegyipari kategória, különdíj: Richter Gedeon

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 06. 01. 22:59

A Richter neve jól ismert, 115 éve sikeresen működik, a stabilitást jelképezi, ami igen vonzó egy munkavállaló számára. A cégvezetés erős és következetes, hosszú távon gondolkodik és beruház.

– A teljesítményorientáltság mellett igyekszünk megőrizni és alkalmazni a humánus szempontokat is. Képzést, fejlődési lehetőséget biztosítunk az alkalmazottaink számára, és tesszük mindezt egy olyan vállalati kultúrában, amelyben fontos az ember és az emberi kapcsolatok – mondja dr. Paróczai Margit, emberierőforrás-igazgató.

A vállalatnál jól képzett, saját területükön szakmailag magas színvonalat képviselő munkatársak dolgoznak, akik készek arra, hogy tudásukat folyamatosan fejlesszék.

A Richter szervezett, előre gondolkodó és tervezett tevékenységet folytat.

– A cég filozófiájának és üzleti stratégiájának is kulcseleme az emberierőforrás-menedzsment, mivel hisszük azt, hogy elkötelezett, szakmailag felkészült munkavállalókkal lehetünk csak versenyképesek, akik számára versenyképes infrastruktúrát, nemzetközi színvonalú projekteket, valamint megfelelő kompenzációs csomagot kell biztosítani annak érdekében, hogy hosszú távon a Richternél maradjanak – hangsúlyozza az emberierőforrás-igazgató.

Kapcsolódó cikkeink