A brit Co-opban terjeszkedik a Beyond Meat

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 05. 17. 11:29

A Beyond Meat növényi alapú alternatívái már az Egyesült Királyság 800 Co-op üzletében is kaphatók. A húsmentes vegán márka termékei a kényelmi üzletlánc fagyasztott részlegén elérhetők országszerte.

A cikk a Trade magazin 2024/5. lapszámában olvasható.

Az új belistázást a Beyond Meat Veganuár alkalmából indított új kampánya előzte meg, amely humoros stílusban foglalkozott a márka termékeivel kapcsolatos tévhitekkel, és népszerűsítette az új termékcsaládot.

A melegebb időjárás és a grillezési szezon kezdetén tökéletesnek tűnik a Beyond Burger brit Co-op üzletekben való megjelenésének időzítése. Az új termékbevezetés kapcsán még több britnek lesz lehetősége arra, hogy élvezze a növényi alapú húst, és felfedezze annak az egészségre és a bolygóra gyakorolt előnyös hatásait.

A lépést megelőzően jelentette be a Beyond Meat, miszerint áremeléssel kíván „visszatérni a növekedési pályára”, miután a tavalyi évben tovább nőttek veszteségei. A vegán márka a december 31-ig tartó 12 hónapban 65,4 millió font (82,7 millió dollár) veszteséget jelentett, ami az azt megelőző évi 18,7 millió fontos (23,7 millió dollár) negatív eredményéhez képest jelentős visszaesés. //

Kapcsolódó cikkeink