Vénusz: sustainability in the kitchen
The consumption of fruits and vegetables is an indispensable part of a balanced diet, as nutrients in them are key to preserving our health.
It is not enough to emphasize the importance of seasonal food consumption, various movements promote the benefits of it. We are increasingly becoming aware of the fact that we prefer local producers’ products, choose fresh seasonal fruits and seasonal vegetables.
For more information on Vénusz products, the ISCC Plus Certification, and the company’s sustainability aspirations please visit http://www.venusz.hu/fenntarthatosag
Related news
Danone Invests €60m In Valencian Dairy Hub
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A new animal welfare regulation is being prepared – public consultation has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Germany’s Knuspr introduces new food category made from upcycled ingredients
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dm babybonus for expectant mothers and families with young children
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone Invests €60m In Valencian Dairy Hub
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mobile banking is part of everyday life
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >