Vénusz: sustainability in the kitchen
The consumption of fruits and vegetables is an indispensable part of a balanced diet, as nutrients in them are key to preserving our health.
It is not enough to emphasize the importance of seasonal food consumption, various movements promote the benefits of it. We are increasingly becoming aware of the fact that we prefer local producers’ products, choose fresh seasonal fruits and seasonal vegetables.
For more information on Vénusz products, the ISCC Plus Certification, and the company’s sustainability aspirations please visit http://www.venusz.hu/fenntarthatosag
Related news
Too many gifts, too much food: our holiday excesses are putting a serious strain on the environment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl Austria Expands Electric Supply Fleet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Henkel: 3,000 accident-free days
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian Confectionery Manufacturers Association: trends in 2025 and prospects for 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Fidelity Outlook 2026: Who will bring the pick and shovel to artificial intelligence?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how the lives of sole proprietors will change from January 1: the individual tax-free limit will increase to 20 million forints, SZOCHO will be transformed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
