Vénusz: sustainability in the kitchen
The consumption of fruits and vegetables is an indispensable part of a balanced diet, as nutrients in them are key to preserving our health.
It is not enough to emphasize the importance of seasonal food consumption, various movements promote the benefits of it. We are increasingly becoming aware of the fact that we prefer local producers’ products, choose fresh seasonal fruits and seasonal vegetables.
For more information on Vénusz products, the ISCC Plus Certification, and the company’s sustainability aspirations please visit http://www.venusz.hu/fenntarthatosag
Related news
Two-thirds of adults don’t eat enough vegetables and fruits
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl Unveils Ireland’s First Net-Zero Supermarket
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New standards and new directions in cardboard packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarians are spending 26 percent more on Christmas this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Autumn flavors from Korea and the art of fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Two-thirds of adults don’t eat enough vegetables and fruits
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
