Hospitality 4.0: Sustainability and innovation help maximize hospitality and profit
Research has shown [1] that consumers are increasingly open to innovative and sustainable hygiene solutions, and that their application can contribute to the competitiveness of the hospitality industry.
The new generation of professional hygiene tools is characterized by the fact that their use will result in significant time, space and cost savings for the caterer so that they can actually deal with the guest during the staff working hours rather than replenishing the equipment.
[1] Source: Nielsen Global Sustainability Report, 2015.
Related news
Szallas.hu: in the last weeks of the year, about half of the guests stay in wellness accommodation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“My beautiful cartridge poach…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Digital development
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Coface: These are the largest companies in the region – Mol slipped one step back, Lidl’s daughters made a big move
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl also supported the Food Bank
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Most seniors are unsure whether they are consuming enough protein
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
