Plant-based foods have a place in our healthy diet
According to the Hungarian nutrition recommendation, OKOSTÁNYÉR®, it is recommended to consume half a liter of milk or a corresponding dairy product every day. For adults, 1 serving corresponds to 2 dl of milk or the same amount of yoghurt, kefir, 50 g of cottage cheese or 30 g of cheese. Exclusion of milk and dairy products from the diet is recommended only in medically justified cases (eg milk protein allergy), as these are important sources of macro- and micronutrients.
Related news
Tesco rolls out fresh produce campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New dietary advice bans cold meats and alcohol
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What is the ecological footprint of Hungarian nutrition, and how much could it be reduced?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The deer-rooing season has begun in Hungarian forests
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The amount of domestic game meat sold and intended for own consumption in 2024/25 was 13 thousand tons
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >