Magazine: Public sector catering cooks are competing again
In October the semi-finals of the 2019-2020 public sector catering cook competition (KÖSZ) started – the organisers are the National Food Chain Safety Office (NÉBIH), the National Association of Public Sector Catering Service Providers (KÖZSZÖV) and the Hungarian Gastronomic National Association (MNGSZ). This time the competition’s theme is summer dishes.
Teams of 4 have to prepare a 3-course lunch for adults in 3 hours, with mandatory elements lecsó (a kind of Hungarian tomato-pepper stew) and honey. There 39 teams competing in the semi-finals. The 12 best teams qualify for the final, which will be held on 6 February 2020 at the SIRHA Budapest trade show. //
Related news
Buffet system in schools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih suspends the activities of another bakery
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mandatory measures against bird flu have come into force in high-risk counties
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Szallas.hu: Eger, Miskolc and Nyíregyháza are the most popular during the autumn break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Balaton Tourism Association: 1,500 service providers await their guests on the long weekend of October 23
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hand-made mini dessert wonders were served at Gundel’s table
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

