Magazine: Public sector catering cooks are competing again
In October the semi-finals of the 2019-2020 public sector catering cook competition (KÖSZ) started – the organisers are the National Food Chain Safety Office (NÉBIH), the National Association of Public Sector Catering Service Providers (KÖZSZÖV) and the Hungarian Gastronomic National Association (MNGSZ). This time the competition’s theme is summer dishes.
Teams of 4 have to prepare a 3-course lunch for adults in 3 hours, with mandatory elements lecsó (a kind of Hungarian tomato-pepper stew) and honey. There 39 teams competing in the semi-finals. The 12 best teams qualify for the final, which will be held on 6 February 2020 at the SIRHA Budapest trade show. //
Related news
Safe holiday preparations: food safety tips for your Christmas menu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Layers of problems
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Increased laboratory capacity to combat grapevine golden yellow disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H: December SZÉP card top list: is a trend reversal expected this year?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can still use bubi in the capital after December 23rd
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rome’s Trevi Fountain to be charged from February 1st
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
