Magazine: Public sector catering cooks are competing again
In October the semi-finals of the 2019-2020 public sector catering cook competition (KÖSZ) started – the organisers are the National Food Chain Safety Office (NÉBIH), the National Association of Public Sector Catering Service Providers (KÖZSZÖV) and the Hungarian Gastronomic National Association (MNGSZ). This time the competition’s theme is summer dishes.
Teams of 4 have to prepare a 3-course lunch for adults in 3 hours, with mandatory elements lecsó (a kind of Hungarian tomato-pepper stew) and honey. There 39 teams competing in the semi-finals. The 12 best teams qualify for the final, which will be held on 6 February 2020 at the SIRHA Budapest trade show. //
Related news
Nébih’s summer seasonal food chain inspection has been completed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pet shops tested by Supermint – problems found in several places
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary regains freedom from foot-and-mouth disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Svédasztalos menza a 14. kerületben – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szallas.hu: Vir was the most popular among Hungarians traveling to Croatia this summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hotels and restaurants in Hungary have become the most expensive in the EU – Lake Balaton’s price advantage is melting away
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >