Újabb boltok használhatják a SuperStore logót!

By: Trademagazin Date: 2019. 09. 23. 16:14

A Trade magazin ismét versenyezni hívta a Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pontokat. A SuperStore versenyen olyan helyek indultak eséllyel, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is. Fontos kritériuma volt a kiírásnak, hogy fizikai megjelenése is legyen az adott pályázatban szereplő értékesítési pontnak, vagyis csak webshoppal rendelkező egységek nem pályázhattak. Az üzletek profiljában nem volt megkötés, lehetőséget kapott minden működő kategória, az élelmiszerbolttól a ruházati bolton át, a nemzeti dohányboltokig épp úgy, mint a patikák és gyártói márkaboltok is. Nevezhettek tulajdonosok vagy bérlők, építészek, dizájnerek, kivitelezők, közösen vagy önállóan.

A 2019. évi versenyre a korábbi évekhez hasonlóan 29 pályázat érkezett, a szakmai zsűri pedig mindegyiket szövegesen és pontozással is értékelte. A június 30-ig benyújtott pályázatokat elbíráló zsűriben helyet foglalt Dr. Mandel Katalin, a Franchise Szövetség főtitkára, Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Fekete Zoltán, a Magyar Márkaszövetség főtitkára, Vágyi Erik, az AC Nielsen Piackutató Kft. értékesítési igazgatója, Csiby Ágnes, a POPAI Magyarország Egyesület elnöke, Németh Péter egyetemi tanár, Harcos Andrea, a Kantar-Hofmann kutatási igazgatója, a Havasiné Kátai Ildikó, Trade Marketing Klub alapító tagja és Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője.

A magas színvonalú pályamunkák 2019. szeptember 16-20. között bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencia helyszínén is, ahol öt nap alatt közel 750 résztvevőnek volt lehetősége megtekinteni a pályázatokról készült prezentációkat digitális totemoszlopon. Az eredményhirdetésre 2019. szeptember 19-én, a konferencia gálavacsoráján került sor. A díjátadón a nevezések mindegyikét képes bemutatón ismertették a szervezők, majd a zsűri tagjai személyesen gratuláltak a helyszínen a kategóriák nyerteseinek, átadva az okleveleket és a kiemelkedő teljesítményt szimbolizáló porcelán aranytömböket.

A SuperStore verseny pályázói közül a legjobb értékeléssel végzett értékesítési pontok képviselői átvehették a Store of the Year Hungary 2019 díjat is.

Idén először különdíjak átadására is sor került, mivel a szakmai zsűri úgy ítélte meg, hogy ezek a pályázatok a saját kategóriájukban elért eredményen túl, egyes értékelési szempontokban a legjobb eredményt érték el, és példaértékűek.

Az idei pályázóink ismét közönségszavazáson vettek részt, melyre közel 9000 szavazat érkezett.

A győztesek az elnyert címeket korlátlan ideig, de kizárólag évszám megjelölésével használhatják.

 

SuperStore 2019 nyertesei:

KategóriaCégPályázat nevePályamunka megtekinthető
HipermarketSPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.A miskolci bevásárlóközpont gyöngyszemeMiskolc, Bajcsy-Zsilinszky út
DiszkontLidl Magyarország Kereskedelmi Bt.Lidl Fehérvári útBudapest, Fehérvári út
Franchise boltSaporis Kft.Lipóti Pékség és Kávézó Szeged TescoSzeged, Rókusi körút, Tesco
DrogériaRossmann Magyarország Kft.Rossmann az Aréna MallbanBudapest, Arena pláza
Benzinkúti ShopMOL Nyrt.MOL Fresh Corner a Balatonnál, az autós étterem amiért megéri lassítani!Füle, M7 autópálya 83 km (észak)
SzupermarketSPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.XXI. századi áruház patinás külsőbenBudapest, Batthyány téri
Szakbold-non-FoodBENU Magyarország Zrt.BENU / Shopmark GyógyszertárBudapest, Üllői út
Shop-in-ShopNestlé Hungária Kft.NESCAFÉ® Dolce Gusto -Auchan kávézó – Kávéházi élmény otthon, otthon élmény a kávéházbanDunakeszi, Nádas u.
WebshopAlza.hu Kft.Alza.hu bemutatóteremBudapest, Róbert Károly körút
Nagykereskedelmi boltAlveola Kft.Budapest, Gizella utca
Szakbolt-non-FMCGREGIO Kft.Az ország legszebb játékáruháza 2019Győr, Vasvári Pál u.
Szakbolt-FoodLindt & Sprüngli CEE s.r.o. Magyarországi fióktelepeAz Első Lindt Bolt MagyarországonBudapest, Allee
Pop-up StoreStari – Ker Kft.Stari SörMobilTapolca, Stari sörfőzde
KisboltMázsa Invest Kft.Manna – Modern éjjel-nappali új környezetbenBudapest, Dorozsmai u.
KözönségdíjAlveola Kft.Budapest, Gizella u.
KülöndíjAuchan Retail MagyarországAuchan BudaörsBudaörs, Auchan
KülöndíjReál Hungária Élelmiszer Kft.Reál Alfa szupermarketBudapest, Kondorosi u.
Store of the Year HungarySPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.XXI. századi áruház patinás külsőbenBudapest, Batthyány téri
Store of the Year HungaryBENU Magyarország Zrt.BENU / Shopmark GyógyszertárBudapest, Üllői út

 

További információ:

https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/superstore-2019/ és [email protected]