Újabb boltok használhatják a SuperStore logót!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 09. 23. 16:14

A Trade magazin ismét versenyezni hívta a Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pontokat. A SuperStore versenyen olyan helyek indultak eséllyel, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is. Fontos kritériuma volt a kiírásnak, hogy fizikai megjelenése is legyen az adott pályázatban szereplő értékesítési pontnak, vagyis csak webshoppal rendelkező egységek nem pályázhattak. Az üzletek profiljában nem volt megkötés, lehetőséget kapott minden működő kategória, az élelmiszerbolttól a ruházati bolton át, a nemzeti dohányboltokig épp úgy, mint a patikák és gyártói márkaboltok is. Nevezhettek tulajdonosok vagy bérlők, építészek, dizájnerek, kivitelezők, közösen vagy önállóan.

A 2019. évi versenyre a korábbi évekhez hasonlóan 29 pályázat érkezett, a szakmai zsűri pedig mindegyiket szövegesen és pontozással is értékelte. A június 30-ig benyújtott pályázatokat elbíráló zsűriben helyet foglalt Dr. Mandel Katalin, a Franchise Szövetség főtitkára, Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Fekete Zoltán, a Magyar Márkaszövetség főtitkára, Vágyi Erik, az AC Nielsen Piackutató Kft. értékesítési igazgatója, Csiby Ágnes, a POPAI Magyarország Egyesület elnöke, Németh Péter egyetemi tanár, Harcos Andrea, a Kantar-Hofmann kutatási igazgatója, a Havasiné Kátai Ildikó, Trade Marketing Klub alapító tagja és Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője.


A magas színvonalú pályamunkák 2019. szeptember 16-20. között bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencia helyszínén is, ahol öt nap alatt közel 750 résztvevőnek volt lehetősége megtekinteni a pályázatokról készült prezentációkat digitális totemoszlopon. Az eredményhirdetésre 2019. szeptember 19-én, a konferencia gálavacsoráján került sor. A díjátadón a nevezések mindegyikét képes bemutatón ismertették a szervezők, majd a zsűri tagjai személyesen gratuláltak a helyszínen a kategóriák nyerteseinek, átadva az okleveleket és a kiemelkedő teljesítményt szimbolizáló porcelán aranytömböket.

A SuperStore verseny pályázói közül a legjobb értékeléssel végzett értékesítési pontok képviselői átvehették a Store of the Year Hungary 2019 díjat is.

Idén először különdíjak átadására is sor került, mivel a szakmai zsűri úgy ítélte meg, hogy ezek a pályázatok a saját kategóriájukban elért eredményen túl, egyes értékelési szempontokban a legjobb eredményt érték el, és példaértékűek.

Az idei pályázóink ismét közönségszavazáson vettek részt, melyre közel 9000 szavazat érkezett.

A győztesek az elnyert címeket korlátlan ideig, de kizárólag évszám megjelölésével használhatják.

 

SuperStore 2019 nyertesei:

Kategória Cég Pályázat neve Pályamunka megtekinthető
Hipermarket SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. A miskolci bevásárlóközpont gyöngyszeme Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út
Diszkont Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. Lidl Fehérvári út Budapest, Fehérvári út
Franchise bolt Saporis Kft. Lipóti Pékség és Kávézó Szeged Tesco Szeged, Rókusi körút, Tesco
Drogéria Rossmann Magyarország Kft. Rossmann az Aréna Mallban Budapest, Arena pláza
Benzinkúti Shop MOL Nyrt. MOL Fresh Corner a Balatonnál, az autós étterem amiért megéri lassítani! Füle, M7 autópálya 83 km (észak)
Szupermarket SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. XXI. századi áruház patinás külsőben Budapest, Batthyány téri
Szakbold-non-Food BENU Magyarország Zrt. BENU / Shopmark Gyógyszertár Budapest, Üllői út
Shop-in-Shop Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ® Dolce Gusto -Auchan kávézó – Kávéházi élmény otthon, otthon élmény a kávéházban Dunakeszi, Nádas u.
Webshop Alza.hu Kft. Alza.hu bemutatóterem Budapest, Róbert Károly körút
Nagykereskedelmi bolt Alveola Kft. Budapest, Gizella utca
Szakbolt-non-FMCG REGIO Kft. Az ország legszebb játékáruháza 2019 Győr, Vasvári Pál u.
Szakbolt-Food Lindt & Sprüngli CEE  Magyarországi fióktelepe Az Első Lindt Bolt Magyarországon Budapest, Allee
Pop-up Store Stari – Ker Kft. Stari SörMobil Tapolca, Stari sörfőzde
Kisbolt Mázsa Invest Kft. Manna – Modern éjjel-nappali új környezetben Budapest, Dorozsmai u.
Közönségdíj Alveola Kft. Budapest, Gizella u.
Különdíj Auchan Retail Magyarország Auchan Budaörs Budaörs, Auchan
Különdíj Reál Hungária Élelmiszer Kft. Reál Alfa szupermarket Budapest, Kondorosi u.
Store of the Year Hungary SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. XXI. századi áruház patinás külsőben Budapest, Batthyány téri
Store of the Year Hungary BENU Magyarország Zrt. BENU / Shopmark Gyógyszertár Budapest, Üllői út

 

További információ:

https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/superstore-2019/ és [email protected]

 

Kapcsolódó cikkeink