Trendy summer food cooked at Gallicoop’s grill party
On 5 July Gallicoop Turkey Processing Zrt. introduced the latest roasting and serving trends at a grill party held in the garden of Pavillon de Paris. Invited journalists had the chance to learn grilling tricks from a professional chef and a food stylist. Gallicoop president-CEO István Erdélyi told at the event that food safety is of utmost importance for the company. Gallicoop products are marked with 6 stars for: Hungarian company, workforce, ingredients, expertise, processing and animal feed used. //
István Erdélyi, Gallicoop president-CEO
Related news
The Moon isn’t made of cheese at the moment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pork, wet towel, tricks – this is how Hungarians grill!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Prices are soaring on the poultry market: chicken, turkey and eggs have also become more expensive
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
GfK’s November German consumer sentiment index worsened
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rabbit Product Council: the first European Rabbit Meat Days event series ended successfully
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Europe’s logistics market suffers from a huge supply shortage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
