Trendi nyári ételek a Gallicoop grillpartiján
Egy vidám hangulatú grillparti keretében mutatta be a legújabb sütési és tálalási trendeket a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. július 5-én a Pavillon de Paris kertjében.
A különböző gasztroblogok, receptoldalak és életmódmagazinok meghívott újságírói profi séftől és ételstylisttól leshették el az ínycsiklandó sült pulykahúsok és ízlésesen díszített tányérok elkészítésének fortélyait. A pácok és fűszerezés világába Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya, míg a látványos tálalásba Kapolka Ágnes ételstylist vezette be a résztvevőket. Az összejövetelt Harsányi Levente moderálta.
Erdélyi István, a Gallicoop elnök-vezérigazgatója köszöntőjében kiemelte, hogy társaságuk mint az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahústermelő vállalata számára legfontosabb az élelmiszer-biztonság és a magas minőségű pulykahúsok és -húskészítmények előállítása, melyeket kizárólag ellenőrzött hazai erőforrások felhasználásával végeznek. Termékeik így büszkén viselik a „6 csillagos jelölést”: magyar tulajdon, magyar munkaerő, magyar alapanyag, magyar szakértelem, magyarországi feldolgozás, magyar takarmány.
J. A.
Erdélyi István, a Gallicoop vezérigazgatója
Kapcsolódó cikkeink
Komoly növekedési lehetőségek előtt a pulykaszektor
A Magyar Pulykaszövetség adatai alapján tovább csökkent a pulykahús iránti…
Tovább olvasom >Most invesztálni kell a szalámimárkákba
Idén már nem nőtt a szalámik átlagára, és az eladások…
Tovább olvasom >Öt most érő gyümölcs, amit érdemes baconnel megkóstolni
Az ellentétek vonzzák egymást – mondja a régi igazság, és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gyümölcslékoncentrátum-gyártót vásárolt az Eckes-Granini Németországban
Európa egyik vezető gyümölcslégyártója, az Eckes-Granini megvásárolta Németországban a gyümölcsital-koncentrátumok…
Tovább olvasom >Megjelent a Trade magazin 2024/12-2025/1. száma
A digitális verzió ezúttal is bővített formában, 192 oldalon jelent meg. Alább, a levél alján…
Tovább olvasom >Visszafogott év után erős az ünnepi szezon
Az online vásárlók 74%-a, mintegy 3,1 millió fő készül az…
Tovább olvasom >