Misconceptions about plant-based nutrition
Significant consumption of vegetables and fruits has a number of positive nutritional physiological effects, but the more foods a particular diet excludes, the greater the risk of malnutrition for certain nutrients. Proteins, for example, are such critical nutrients. However, conscious food selection and variety can go a long way: legumes, soy products, oilseeds, and cereals, for example, consumed regularly in larger quantities, can provide adequate protein intake.
Related news
Healthy meat products rich in fiber and protein have been developed in Debrecen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >IDEAAL™: the revolutionary super protein – Competitive protein product from domestic players
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Slow Food Deutschland criticises insect-as-food approach in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
MNB keeps base rate at 6.5% – growth outlook worsens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tesco’s turnover increased in the first half of the financial year, sales in the Central European business also improved
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Brutal, unexpected tax increase: the printing industry protests in an open letter to the minister
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >