Misconceptions about plant-based nutrition
Significant consumption of vegetables and fruits has a number of positive nutritional physiological effects, but the more foods a particular diet excludes, the greater the risk of malnutrition for certain nutrients. Proteins, for example, are such critical nutrients. However, conscious food selection and variety can go a long way: legumes, soy products, oilseeds, and cereals, for example, consumed regularly in larger quantities, can provide adequate protein intake.
Related news
A new generation of protein sources: this is how high-protein products are conquering the market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Most seniors are unsure whether they are consuming enough protein
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Complete protein – what does it really mean?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: retail turnover in October exceeded the same period of the previous year by 3.1 percent and the previous month by 0.5 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tradition and innovation characterize this year’s Christmas candy market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A record amount of donations was collected in the Food Bank’s charity campaign.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
