The food source of the future can be grown in sea gardens

Source: wikipedia
As León, one of the most innovative chefs in Spain, was researching new culinary flavors. León and his team are planning a global approach to their project, opening up the opportunity for people to exploit the potential of a sea plant to boost aquatic ecosystems, feed populations and tackle the climate crisis. “We opened a window,” the chef says. “I think it’s a revolutionary new way to feed ourselves.” (origo) (origo)
Related news
The Open Days Porta event series will begin next Saturday
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Small producers welcome consumers with open doors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Top 10 Places for the Best Cottage Cheese Dumplings in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Margin freeze: prices of hundreds of products have decreased, the government may expand the scope
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Labour market trends in grocery retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >