The food source of the future can be grown in sea gardens

Source: wikipedia
As León, one of the most innovative chefs in Spain, was researching new culinary flavors. León and his team are planning a global approach to their project, opening up the opportunity for people to exploit the potential of a sea plant to boost aquatic ecosystems, feed populations and tackle the climate crisis. “We opened a window,” the chef says. “I think it’s a revolutionary new way to feed ourselves.” (origo) (origo)
Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Latest global phenomena discussed in the Mesterművek business club
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl Unveils Ireland’s First Net-Zero Supermarket
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PepsiCo to shutter 2 Frito-Lay facilities in Florida, lay off 500 workers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


