Taking care of talents
Éva Vojtek, project manager of the sweeTEN programme talked to our magazine about their objective: to have more well-trained young confectioners with the latest knowledge and skills. The guild pays special attention to give modern knowledge to young talents. sweeTEN is a pilot project that lasts for 1 year. It aims at improving the professional competences of the selected 10 young confectioners. The programme is open to anyone but there are many requirements to be met. For the time being participants don’t get a diploma at the end of the course. They will give participants the chance to do internships in France and learn at various courses in Hungary.Participants will meet once a month and they need to come to the classes well-prepared. //
Related news
Sirha Budapest 2022 – The biggest food and HoReCa event in Central and Eastern Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Magazine: Sunflower becomes Cake of Hungary in 2021
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Magazine: A bite of heaven
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Svédasztalos menza a 14. kerületben – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szallas.hu: Vir was the most popular among Hungarians traveling to Croatia this summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hotels and restaurants in Hungary have become the most expensive in the EU – Lake Balaton’s price advantage is melting away
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >