Szent István University, Buda Campus
Cooperation opportunity in dual education for managing the workforce shortage The Faculty of Food Science of Szent István University will add more dual cooperations with companies to its programme, starting in September 2018. At the moment the university has dual partners from every sector of the food industry and grocery retail.Advantages of the dual education programmes for companies include: managing the workforce shortage swiftly and efficiently, students acquire company-specific knowledge. The basic course (food engineer, bioengineer) is 7 semesters long, the masters course (food engineer) is 4 semesters. We are looking forward to cooperating with food industry and retail companies! Application deadline: 1 October 2017
More information:
http://etk.szie.hu/felveteli/dualis-kepzes
Dr Orsolya Fehér, senior lecturer
feher.orsolya@etk.szie.hu
Related news
Food industry loan portfolio increased by 3.9 percent in the third quarter of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What are you eating today? – Focus on food packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Challenges of the retail sector: retail has become more crisis-resistant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kautzky Szemők Adrienn: Vigyázzunk a sarlatánokkal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hortobágy fish farm delivers one hundred tons of fish to stores every day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
