Széll Tamás: the next two months will be about the Bocuse d'Or
The next two months will be about hard-core exercising and fine-tuning of the details for Széll Tamás, chef and his team who will represent Hungary on 10-11 May at one of the world's largest international chef competition’s, the Bocuse d'Or European’s finals, which will take place in Budapest.
Photo: Mohai Balázs
Széll Tamás, chef of the a Michelin-starred Onyx and his Commis Szabó Kevin held a small presentation this week – hiding the details of their strictly kept master plan – a small demonstration how they will work in the finals with the main raw material, the sterlet. (MTI)
Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Gordon Ramsay Restaurants Global and Dorothea Hotel, Budapest, Autograph Collection enter into strategic partnership
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Barem et circenses – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Farm to vendingautomata – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

