Széll Tamás: the next two months will be about the Bocuse d'Or
The next two months will be about hard-core exercising and fine-tuning of the details for Széll Tamás, chef and his team who will represent Hungary on 10-11 May at one of the world's largest international chef competition’s, the Bocuse d'Or European’s finals, which will take place in Budapest.
Photo: Mohai Balázs
Széll Tamás, chef of the a Michelin-starred Onyx and his Commis Szabó Kevin held a small presentation this week – hiding the details of their strictly kept master plan – a small demonstration how they will work in the finals with the main raw material, the sterlet. (MTI)
Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Szallas.hu: Eger, Miskolc and Nyíregyháza are the most popular during the autumn break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Balaton Tourism Association: 1,500 service providers await their guests on the long weekend of October 23
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hand-made mini dessert wonders were served at Gundel’s table
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

