Serving home-made pálinka at events
Then Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) has asked the Pest County directorate of the National Tax and Customs Administration (NAV) to give their opinion on the rules of serving home-distilled pálinka at events. Director Dr Mihály Minya told that such spirits area allowed to be served at private events – if no selling takes place.
The source of home-made spirit must be certified and the quantity of the spirit taken to the venue of the event has to be declared in writing. When the programme of the private event ends, the home-distilled pálinka must be instantly removed from the venue, so that the following day the bar or restaurant that hosted the event won’t have spirits owned by others on the premises. //
Related news
MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Unusual VAT rate testing by NAV
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wages and revenues
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Favorable interest loans are now available for service providers in the tourism sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Tourism Summit, the international summit of the tourism industry, has begun in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A legkülönlegesebb tányér, amit valaha láttunk – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >