Pöttyös Panni and Walnut Whipped Cream
A cake called Pöttyös Panni and made by Margit Varga (Zazzi Confectionery, Budapest) has won the Sugar-free Cake of Hungary 2017 competition. The One Drop of Attention Foundation and the Guild of Hungarian Confectioners organised the contest. Balaton Walnut Whipped Cream by Orsolya Vaslóczki (SUGAR! Design Confectionery) has won Cake of Hungary. From 19 August the two cakes will be available in many confectioneries all over Hungary. //
Related news
Some of SIRHA’s partners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The age of dreaming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Festive menu planning made easy with Nébih’s No Leftovers portion calculator
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Experience, timing, awareness: a new travel logic is emerging towards 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Online Travel Expo introduced as a new digital professional platform
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tipping rate approaches 10% in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
