Pöttyös Panni and Walnut Whipped Cream
A cake called Pöttyös Panni and made by Margit Varga (Zazzi Confectionery, Budapest) has won the Sugar-free Cake of Hungary 2017 competition. The One Drop of Attention Foundation and the Guild of Hungarian Confectioners organised the contest. Balaton Walnut Whipped Cream by Orsolya Vaslóczki (SUGAR! Design Confectionery) has won Cake of Hungary. From 19 August the two cakes will be available in many confectioneries all over Hungary. //
Related news
Festive menu planning made easy with Nébih’s No Leftovers portion calculator
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Students from Lencsés and Kecskemét won the OKOSTÁNYÉR® National Knowledge Test
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Most seniors are unsure if they are consuming enough protein
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Avokadó van és lesz! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kókuszfarm to table – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

