Pöttyös Panni and Walnut Whipped Cream
A cake called Pöttyös Panni and made by Margit Varga (Zazzi Confectionery, Budapest) has won the Sugar-free Cake of Hungary 2017 competition. The One Drop of Attention Foundation and the Guild of Hungarian Confectioners organised the contest. Balaton Walnut Whipped Cream by Orsolya Vaslóczki (SUGAR! Design Confectionery) has won Cake of Hungary. From 19 August the two cakes will be available in many confectioneries all over Hungary. //
Related news
What can we do as parents beyond the world of school canteens and cafeterias?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how much of Hungary’s cakes and breads were sold this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We can now taste Hungary’s cake and sugar-free cake
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Csodásmagyarország.hu has conducted a survey of the most beautiful viewpoints in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy ravioli, amit látni kell – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >