Good ice cream can’t be made from powder!
🎧 Hallgasd a cikket:
Balázs Ipacs, the co-owner of Tápiószecső confectionery Hisztéria, was one of the few people who came up with the idea of the Ice Cream Night initiative.
He told our magazine that the trade’s biggest problem at the moment is what he calls the ‘Albanian phenomenon’: making bad ice cream from low-quality ingredients, which people buy because it is cheap. Mr Ipacs believes in the importance of popularising artisan ice cream. He says that no good ice cream can be made from powder. Night programmes. Mr Ipacs revelad that in Hisztéria they are using many regional ingredients, e.g. honey, ‘sand truffle’.Related news
Froneri acquires Alpin 57 Lux, one of the largest Romanian ice cream producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Has the frost become an unexpected economic driving force at Lake Balaton?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Which are the top 10 ice cream parlors on Lake Balaton?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Shopping habits of Generation Z
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian event market sets a new standard with 101 Hang
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A sonkametélés művészete – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >