A new model: Ghost kitchens are here!
A ghost kitchen (or virtual kitchen) is a professional restaurant kitchen from where the prepared food is taken to other kitchens or directly to the customer who ordered it. Ghost kitchens first became popular because they make it possible to enter the market with new concepts without having to invest a lot of money. Classic ghost kitchens are typically started by a brand, small or large groups of restaurants.

By 2030, ghost kitchens may realize sales worth of USD 1000 billion
The breakout of the Covid-19 pandemic gave a boost to the scene in 2020: USD 5.5 billion was invested in just a year and experts say that size of the market will be USD 1,000 billion by 2030. In July 2020 China had the most ghost kitchens in the world, 7,500, followed by India with 3,500 and the USA with 1,500. //
Related news
Hungary is on the verge of banning artificial meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Premium Gin Hungary appoints new brand ambassador
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Trump’s tariff cuts could reshape the global food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Perszonalizálható friss grillételek – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Virágba bóruló asztalok télen – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Advent in Óbuda: one of the capital’s most beloved Christmas markets is about to begin
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

