Smart diet 2030
Market research company Mintel says the food and drink trends of the next decade will be shaped by directions that take into consideration the health of both humanity and planet Earth. Technological development makes it possible to design personalised diets. At the same time consumers accept scientific, laboratory-made foods and packaging more and more. Alex Beckett, associate director of Mintel says consumers want to be led, looking for examples that can be followed in environmental protection, ethical business conduct, health, etc. //
Related news
Packaging market sitting on a roundabout
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >GKI: AI is spreading rapidly in the service sector, while adoption in other sectors is only sluggish
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI fever in Hungary: this is how domestic companies are using artificial intelligence
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Retail trade in turbulence
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Survey: 98 percent of Hungarians use the cashback system
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
