Smart diet 2030
Market research company Mintel says the food and drink trends of the next decade will be shaped by directions that take into consideration the health of both humanity and planet Earth. Technological development makes it possible to design personalised diets. At the same time consumers accept scientific, laboratory-made foods and packaging more and more. Alex Beckett, associate director of Mintel says consumers want to be led, looking for examples that can be followed in environmental protection, ethical business conduct, health, etc. //
Related news
Hungary is at the forefront of agricultural digitalization
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: The Facts for Taste campaign is starting a real change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >EDEKA Paschmann First German Retailer to Use Diebold Nixdorf’s AI-Powered Solution to Combat Shrink at Self-Checkout
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Pensioner vouchers: each chain entices customers differently
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 6th Bodrogi PET Cup has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >