Plant-based foam on the cake: RAMA Crema!
Cappuccino, flat white, latte macchiato – they are simply unimaginable without silky, creamy milk foam. The new RAMA Crema product line offers a real, 100% plant-based alternative to cream, free from palm oil, preservatives, various allergens and dairy derivatives, so vegans and vegetarians can also enjoy it. Made from lentil protein and high quality vegetable oils, RAMA Crema products not only behave like dairy cream, but they taste like that too. The 15% fat content of blue RAMA Crema gives your favourite espresso a fuller body, while the 31% fat content of red RAMA Crema is perfect for a cappuccino.

//
Related news
Plant-based dairy market could grow to USD 34bn by 2030
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Saveggy develops edible plant-based cucumber packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Demand for plant-based protein is the engine of the European nut market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian Food Business Programme – 2025 in review
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Clear view even in winter – with Shell’s new 3.5-litre premium windshield washer fluid
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl wins For a Sustainable Future Award: recognition for business transformation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
