Plant-based foam on the cake: RAMA Crema!
Cappuccino, flat white, latte macchiato – they are simply unimaginable without silky, creamy milk foam. The new RAMA Crema product line offers a real, 100% plant-based alternative to cream, free from palm oil, preservatives, various allergens and dairy derivatives, so vegans and vegetarians can also enjoy it. Made from lentil protein and high quality vegetable oils, RAMA Crema products not only behave like dairy cream, but they taste like that too. The 15% fat content of blue RAMA Crema gives your favourite espresso a fuller body, while the 31% fat content of red RAMA Crema is perfect for a cappuccino.
//
Related news
Eggs, minus the hen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Stable prices, big harvest – the pumpkin season is on
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign for a lower VAT on alternative drinks in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New structure, old strengths
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s food industry on the threshold of progress: the second Hungarian Food Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rossmann enters a new digital era: they are installing 30 new digital signage devices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >