Növényi alapú hab a tortán: RAMA Crema!

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 04. 04. 08:52

Kapucsínó, flat white, latte macchiato – selymesen krémes tejhab nélkül egytől egyig elképzelhetetlenek. Ragaszkodunk is a megszokott, tejes ízhez, miközben a tejtermékekről már – kényszerűségből vagy meggyőződésből – egyre inkább lemondanánk. Ebben segít az új RAMA Crema termékcsalád. Vegán tejszínek, főzőkrémek és növényi cukrászhabok persze eddig is léteztek, a RAMA Crema azonban egészen más kávéház! A tejszín valódi, 100%-ban növényi alapú alternatíváját kínálja pálmaolajtól, tartósítószerektől és mindenféle allergéntől, tejszármazéktól mentesen, így vegánok és vegetáriánusok is nyugodtan fogyaszthatják.

A lencsefehérjéből és kiváló minőségű, növényi olajokból készülő RAMA Crema termékek nemcsak úgy viselkednek, mint a tejszín, de az ízük is tejesen krémes. A kék RAMA Crema 15%-os zsírtartalma bőven elegendő ahhoz, hogy testesebbé tegye kedvenc presszókávénkat, egy kapucínerhez viszont már a piros RAMA Crema 31%-os zsírtartalma dukál. Akárcsak a mellé kínált habos süteményhez. Mert a jövő növényi alapú, és nagyon-nagyon finom.

//

Kapcsolódó cikkeink