Nébih guides for cutting food waste
Four working groups of the No Leftover programme of the National Food Chain Safety Office (NÉBIH) have compiled guidance documents that can help in preventing the production of food waste and in reducing the volume of food wasted. There are 1.8 million tons of food wasted in Hungary every year – a large proportion in households. Food businesses in the HoReCa sector, retail trade, the industry and the non-governmental sector can download the guides for free from the NÉBIH and the No Leftover websites. //
Related news
Proper management of pesticide waste is important for the protection of human health and the environment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >EU tax on ultra-processed foods and alcoholic beverages could come – EU’s first cardiovascular action plan is being prepared
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government remains committed to supporting wine producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
OKSZ calls for a reduction in public charges for the SZÉP card
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kutyaillemhely az állatbarát étteremben – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Nagyonközelképek – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

