Champagne can be one of the great leapfrogging opportunities in the wine sector

Champagne can be a jumping opportunity for Hungarian wineries
Nagy István pointed out that the production and consumption of champagne in Hungary is experiencing a renaissance, which is mainly due to the winemakers of Etyek. He believed that champagne could be the top product of the Etyek-Buda Wine Region in the future, and by creating a protection for origins tailored to champagne, which is still completely unknown in the country, this product can be positioned at the top of the product pyramid. (MTI)
Related news
Nébih: Intensive reconnaissance revealed new areas infected with FD
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Zala gets a new identity: Hegyke wine opens a new chapter in Hungarian winemaking
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Agricultural tax cuts are coming, the government is taking new burdens off farmers’ shoulders
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Recognition on World Bread Day – gluten-free product manufacturers awarded
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The FoodTechShow ended successfully
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shanghai Fair Trade Show exhibition in Budapest – October 30-31.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >