Champagne can be one of the great leapfrogging opportunities in the wine sector

Champagne can be a jumping opportunity for Hungarian wineries
Nagy István pointed out that the production and consumption of champagne in Hungary is experiencing a renaissance, which is mainly due to the winemakers of Etyek. He believed that champagne could be the top product of the Etyek-Buda Wine Region in the future, and by creating a protection for origins tailored to champagne, which is still completely unknown in the country, this product can be positioned at the top of the product pyramid. (MTI)
Related news
World-leading white wine from Somló at the Concours Mondial de Bruxelles wine competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New Level Empire and Fish! will also perform at this weekend’s Balatonfüred Wine Weeks
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tourism developments in Fejér will cost more than 1.2 billion forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Several prominent international speakers at this year’s Marketing Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Downtown Beer Festival has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Junior Prima Award Hungarian Awareness and Media Category 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >