Mondelez Hungary participates in the sustainable wheat production program
According to the company’s announcement, sixty-seven Hungarian farmers have joined the program launched in France in 2008, mainly in the south-eastern and north-western regions of the country, and they already produce Harmony wheat on a total of 3,500 hectares. Farmers deliver their crops to two mills, which will start delivering the high-quality flour needed for the production of biscuits to the Győr Biscuit Factory in Székesfehérvár, which belongs to the Mondelez Group, from the middle of August. (MTI)
Related news
New sustainability framework helps food supply chains
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years of Green Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kaufland’s timber prototype: Sustainability meets local anchoring in Slovakia
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin reduction extended to new products – in-store price restrictions remain in place until the end of February
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

