Mondelez Hungary participates in the sustainable wheat production program
According to the company’s announcement, sixty-seven Hungarian farmers have joined the program launched in France in 2008, mainly in the south-eastern and north-western regions of the country, and they already produce Harmony wheat on a total of 3,500 hectares. Farmers deliver their crops to two mills, which will start delivering the high-quality flour needed for the production of biscuits to the Győr Biscuit Factory in Székesfehérvár, which belongs to the Mondelez Group, from the middle of August. (MTI)
Related news
Mondelez’s Székesfehérvár factory is 30 years old
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New FAO publication reminds us of the finite nature of food production resources
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price Battle Around Milka Chocolate in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

