Organic food in mass catering?
The Hungarian Organic Culture Association has launched a petition for organic food to be used in public sector catering, but industry experts say the initiative is currently suffering from several flaws.

Instead of revolution, conscious building is needed
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
According to the National Association of Public Sector Catering Service Providers (KÖZSZÖV), although the goal is noble, the current volume of domestic organic production, the level of processing and the lack of logistics infrastructure don’t make the mass introduction of organic food possible.
Related news
NNGYK is looking for the most popular catering professionals
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sustainability challenges in public sector catering
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expanding professional programme – SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Indigo Express opens in Allee
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih’s online Kitchen Control student competition is starting again this year.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >