Organic food in mass catering?
The Hungarian Organic Culture Association has launched a petition for organic food to be used in public sector catering, but industry experts say the initiative is currently suffering from several flaws.

Instead of revolution, conscious building is needed
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
According to the National Association of Public Sector Catering Service Providers (KÖZSZÖV), although the goal is noble, the current volume of domestic organic production, the level of processing and the lack of logistics infrastructure don’t make the mass introduction of organic food possible.
Related news
The Ministry of Agriculture supports the preservation of short supply chains with several measures
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We took you on a flight! (Part 1)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A special official inspection has been launched into the mass illness of kindergarten children.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Another sales tax is the SZÉP card transaction fee in retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >OKSZ calls for a reduction in public charges for the SZÉP card
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kutyaillemhely az állatbarát étteremben – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

