Organic food in mass catering?
The Hungarian Organic Culture Association has launched a petition for organic food to be used in public sector catering, but industry experts say the initiative is currently suffering from several flaws.

Instead of revolution, conscious building is needed
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
According to the National Association of Public Sector Catering Service Providers (KÖZSZÖV), although the goal is noble, the current volume of domestic organic production, the level of processing and the lack of logistics infrastructure don’t make the mass introduction of organic food possible.
Related news
Some of SIRHA’s partners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Ministry of Agriculture supports the preservation of short supply chains with several measures
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We took you on a flight! (Part 1)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Intuition can’t be learned
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Palackosbor-vending – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A lázadók kilőtték a Halálcsillagot – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

