Organic food in mass catering?
The Hungarian Organic Culture Association has launched a petition for organic food to be used in public sector catering, but industry experts say the initiative is currently suffering from several flaws.

Instead of revolution, conscious building is needed
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
According to the National Association of Public Sector Catering Service Providers (KÖZSZÖV), although the goal is noble, the current volume of domestic organic production, the level of processing and the lack of logistics infrastructure don’t make the mass introduction of organic food possible.
Related news
Supermence in Buda schools: less waste, more experience during lunch break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Canteens are getting more expensive, but quality is sustainable – public catering faces major challenges
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expanding professional programme – SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
ITAKA Hungary launches the 2026 summer season with a new destination and pre-booking discounts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A high-prestige programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now buy Budapest Card from BKK vending machines
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >