Meny: 34 percent less bread wasted
In the past 6 months Norwegian retail chain Meny has cut down on food waste generated from bread by 34 percent. The retail chain hopes to save the equivalent of over 1 million loaves of bread from being wasted in a year. Meny wants to reduce its total food waste by 50 percent by 2025.
This article was also published in 11/2021 of Trade magazin.
Related news
Our food waste has decreased by a third in the last 8 years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Blue Planet: food waste should be utilized as biogas or feed raw material even in the short term
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Japan’s Mitsubishi Expands In Salmon Farming With Acquisitions In Norway, Canada
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New challenges for online marketplaces
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: in September, consumer prices exceeded the values of the same month of the previous year by an average of 4.3 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The European Parliament has adopted a new, stricter definition of meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >