Mary returns home
On 17 March the Embassy of Ireland in Hungary celebrated St Patrick’s Day at the Budapest campus of Central European University (CEU).
This article is available for reading in Trade magazin 2025/5.
One of the themes of the reception was “Mary Cake”, a dessert created in Dublin by Henrik Spelter IV, a refugee who fled to Ireland after the Hungarian revolution in 1956. The talented Hungarian was taken on by a colleague, Alfred Bewleyl. Descendants of the two families have recently reconnected and together they brought the famous cake to Budapest.

Hazel Carmichael and Carolina Malagon
//
Related news
Lidl versus pastry shops: the supermarket chain offers “Álmodózó” cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expanding professional programme – SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years – 100 ice creams
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dea Frankó Csuba at the Inno d’Or conference: a future that can be shaped
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chinese platforms accelerate warehouse growth across Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 82nd OMÉK, Hungary’s largest agricultural and food industry exhibition, has opened
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >