Mary returns home
On 17 March the Embassy of Ireland in Hungary celebrated St Patrick’s Day at the Budapest campus of Central European University (CEU).
This article is available for reading in Trade magazin 2025/5.
One of the themes of the reception was “Mary Cake”, a dessert created in Dublin by Henrik Spelter IV, a refugee who fled to Ireland after the Hungarian revolution in 1956. The talented Hungarian was taken on by a colleague, Alfred Bewleyl. Descendants of the two families have recently reconnected and together they brought the famous cake to Budapest.

Hazel Carmichael and Carolina Malagon
//
Related news
Secrets, flavours, recipes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Professional renewal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expanding professional programme – SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Export champion with innovation in the sugar market curve – Budapest industry roundtable on the competitiveness of confectionery manufacturers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl is organizing an exclusive customer party in one of its Budapest stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >