Artificial meats can also be expected to gain popularity in Hungary
Due to climate change, depletion of natural resources, mass migration, epidemics, and the Russian-Ukrainian armed conflict, the world’s food economy has reached a turning point. The listed factors, as well as changes in consumption habits and needs, have intensified the risks and fears related to food safety, even in developed countries. In an origo.hu article, the experts of OTP Agrár reviewed what can be expected in the future in the food economy of the world and Hungary.
Related news
New research: Vegetarians are not more docile, but more ambitious
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chicken vs. beef: new Spanish study questions white meat’s ‘gut health’ benefits
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Global consumption of animal-based foods to increase significantly within ten years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dea Frankó Csuba at the Inno d’Or conference: a future that can be shaped
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chinese platforms accelerate warehouse growth across Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Krisán resigns from the position of CEO of KAVOSZ Zrt.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >