Artificial meats can also be expected to gain popularity in Hungary
Due to climate change, depletion of natural resources, mass migration, epidemics, and the Russian-Ukrainian armed conflict, the world’s food economy has reached a turning point. The listed factors, as well as changes in consumption habits and needs, have intensified the risks and fears related to food safety, even in developed countries. In an origo.hu article, the experts of OTP Agrár reviewed what can be expected in the future in the food economy of the world and Hungary.
Related news
Campaign about the sustainability of meat consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New research: Vegetarians are not more docile, but more ambitious
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chicken vs. beef: new Spanish study questions white meat’s ‘gut health’ benefits
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The sales revenue of the animal and vegetable fats and oils product group increased the most
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Why buy Hungarian? Imported vs. domestic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Temu and Shein’s European growth slows down
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
