Cake of Hungary 2025 semi-final
This year the Cake of Hungary competition is organised for the 19th time.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/5.
The theme of the 2025 competition is “Dobos Cake 140”, commemorating the 140th anniversary of the creation of this special Hungarian delicacy.

Better and better entries year over year
Competitors have to use the ingredients of the cake and at least two elements from the baskets of ingredients: spices indigenous to the Carpathian Basin, Hungaricum pálinkas or wines made from grapes indigenous to the Carpathian Basin, and traditional Hungarian fruits. //

Competitors and the jury

Fantastic cakes – and that’s just the look! Image: Napsugár (Ádám Novák, Barbara Haller-Dovalovszki)
Related news
Íme, Az Év Bejglije 2025. verseny eredményei
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We took you on a flight! (Part 1)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Everyone wins with quality!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Advent in Óbuda: one of the capital’s most beloved Christmas markets is about to begin
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“The tourism of the future is built on values” – Tourism Summit 2025 provided a compass
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >People even come from the homeland of Santa Claus to eat chimney cake – the holiday season could bring a record year in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

