Hungarian name on this year’s V-Label Food Heroes list
This article is available for reading in Trade magazin 2023/6-7.
Zoltán Tóth-Czifra, the founder and CEO of Barcelona-based Real Deal Milk – winner of “Start-up of the Year” in Catalonia – is on a mission to produce milk with precision fermentation technology. This process involves modifying microbes in a way that they produce the same proteins that can be found in milk – casein and whey. V-Label is the No.1 vegan and vegetarian trademark in the world, and every year they name the 20 most progressive figures of the food sector. //

Real Deal Milk produces milk with precision fermentation
Related news
Vegan scrambled eggs at 30,000 feet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Protein intake: underrated plant sources in the Hungarian diet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Safe vegetable fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Temu model is at a turning point: extra-cheap online imports may become more expensive from 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Climate-tolerant alternative in arable fields: peanuts could be one of the winners of climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Experience, timing, awareness: a new travel logic is emerging towards 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
