Hungarian name on this year’s V-Label Food Heroes list
This article is available for reading in Trade magazin 2023/6-7.
Zoltán Tóth-Czifra, the founder and CEO of Barcelona-based Real Deal Milk – winner of “Start-up of the Year” in Catalonia – is on a mission to produce milk with precision fermentation technology. This process involves modifying microbes in a way that they produce the same proteins that can be found in milk – casein and whey. V-Label is the No.1 vegan and vegetarian trademark in the world, and every year they name the 20 most progressive figures of the food sector. //

Real Deal Milk produces milk with precision fermentation
Related news
A bright future for the plant-based food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NÉGYOSZ did a lot for plant-based foods in the summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vegan scrambled eggs at 30,000 feet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarians are spending 26 percent more on Christmas this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Coface: These are the largest companies in the region – Mol slipped one step back, Lidl’s daughters made a big move
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Autumn flavors from Korea and the art of fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
