A joint research and development project was launched by Pick and the University of Szeged
With the help of EU support, a joint research and development project has been launched by Pick and the University of Szeged (SZTE), aiming to find innovative solutions to improve the competitiveness of traditional meat products – the CEO of the Bonafarm Group said on Thursday in Szeged.
Nagy Endre said at a press conference of the project that has a total budget of 2,573 billion forints, that the Pick Téliszalámi product is almost 150 years old and it was the first product to become a Hungaricum. (MTI)
Related news
Euronics launches a unique initiative
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >UK Department of Agriculture recognises Hungary’s freedom from foot-and-mouth disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The domestic pig sector is on solid footing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Rossmann returns home with new accolades from the Retailer of the Year and Symbol of Sustainability competitions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wolt fined 60 million for occupational safety violations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Syngenta’s sustainability program reaches a new level in Dióskál
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >