Nearly 200 Best of diplomas in 2019
The Best of Budapest & Hungary prize has made great progress since 1994: at this year’s award gala nearly 200 Best of diplomas were presented to hospitality businesses in 31 categories. Some of the winners: Culinary Entrepreneurs of the Year – Péter Szternák and János Macsinka (Macok Bisztró, Eger); Restaurateur of the Year in Budapest: Classic – Tian Hua Ying (Hong Kong), Modern – András Gendur (La Perle Noire); Chef of the Year – Eszter Palágyi (Coste). //
Related news
We took you on a flight! (Part 1)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MTÜ: the Hungarian team advanced to the European selection of the Bocuse d’Or with the special prize for the best bowl
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Önáltató sörisszák – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MBH Analysis Center: Hungarian tourism is soaring – further growth is expected in the hotel market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >5 million servings of food prepared at Óbuda’s favorite restaurant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
