Nearly 200 Best of diplomas in 2019
The Best of Budapest & Hungary prize has made great progress since 1994: at this year’s award gala nearly 200 Best of diplomas were presented to hospitality businesses in 31 categories. Some of the winners: Culinary Entrepreneurs of the Year – Péter Szternák and János Macsinka (Macok Bisztró, Eger); Restaurateur of the Year in Budapest: Classic – Tian Hua Ying (Hong Kong), Modern – András Gendur (La Perle Noire); Chef of the Year – Eszter Palágyi (Coste). //
Related news
Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MTÜ: the Hungarian team advanced to the European selection of the Bocuse d’Or with the special prize for the best bowl
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Successful Bocuse performance in Trondheim
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Free-from, but still complete
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Consumer Protection Authority inspected beach buffets, festivals and ice cream parlors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Netrisk: average travel insurance premiums increased by 1.5 percent in the summer season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >