Sustainable catering during the pandemic
Sustainability efforts – working with local suppliers, seasonal menus, etc. – have just recently started in the Hungarian restaurant business. As a reaction to the coronavirus pandemic, the Responsible Gastro Hero Foundation is helping member restaurants with online meetings where experiences can be shared, and with providing them with the latest information about the situation. Luckily many catering units quickly adapted to the new situation, e.g. community café UrbanFood Cafe&Coworking joined forces with partner suppliers and Wolt, and started selling fresh seasonal fruits, vegetables, dairy products and bakery items too. //
Related news
Sustainable gastronomy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Same-day delivery by dm in partnership with Wolt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Same-day home delivery is launched by dm in cooperation with Wolt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Rome’s Trevi Fountain to be charged from February 1st
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Önáltató sörisszák – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
