Jelly and egg noodles: the summer sandwich collection of the Costes restaurant arrive at OMV filling stations
Duck liver, ratatouille, duck sausage, matured cheesecake and jellies – just a few exciting ingredients from the OMV summer sandwich collection, which was again designed by Palágyi Eszter, the chef of the Michelin-star Costes restaurant.

Palágyi Eszter, who is also the gastro ambassador of OMV VIVA presented her second summer OMV sandwich collection. The chef of the Michelin-star Costes restaurant will be featuring special sandwiches in the filling station network every third month from this March.
Related news
We took you on a flight! (Part 1)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Persil’s CSR campaign: the stain disappears, the help left a mark
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dachser strengthens its presence in North Africa with a new logistics investment – the Maghreb region could become the new gateway to Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >DélKertész: Tax change could give a boost to Hungarian vegetables
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


