Jelly and egg noodles: the summer sandwich collection of the Costes restaurant arrive at OMV filling stations
Duck liver, ratatouille, duck sausage, matured cheesecake and jellies – just a few exciting ingredients from the OMV summer sandwich collection, which was again designed by Palágyi Eszter, the chef of the Michelin-star Costes restaurant.

Palágyi Eszter, who is also the gastro ambassador of OMV VIVA presented her second summer OMV sandwich collection. The chef of the Michelin-star Costes restaurant will be featuring special sandwiches in the filling station network every third month from this March.
Related news
Let’s taste the vibrant experiences! – Asian-Hungarian fusion experience in the heart of the city center
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Vajda-Papír celebrates Ooops!’s 15th anniversary with a hybrid AI campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pre-holiday shopping at up to half price
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Samsung washing machines receive carbon footprint reduction certification under the DUCD regulation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
