Jelly and egg noodles: the summer sandwich collection of the Costes restaurant arrive at OMV filling stations
Duck liver, ratatouille, duck sausage, matured cheesecake and jellies – just a few exciting ingredients from the OMV summer sandwich collection, which was again designed by Palágyi Eszter, the chef of the Michelin-star Costes restaurant.
Palágyi Eszter, who is also the gastro ambassador of OMV VIVA presented her second summer OMV sandwich collection. The chef of the Michelin-star Costes restaurant will be featuring special sandwiches in the filling station network every third month from this March.
Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The holiday season begins with a four-day long weekend – shops will be closed on October 23
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI in customer service: tangible business benefits in retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The joint donation of JYSK and the Hungarian Food Bank Association provided assistance to thousands of people in need
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >