Jelly and egg noodles: the summer sandwich collection of the Costes restaurant arrive at OMV filling stations
Duck liver, ratatouille, duck sausage, matured cheesecake and jellies – just a few exciting ingredients from the OMV summer sandwich collection, which was again designed by Palágyi Eszter, the chef of the Michelin-star Costes restaurant.
Palágyi Eszter, who is also the gastro ambassador of OMV VIVA presented her second summer OMV sandwich collection. The chef of the Michelin-star Costes restaurant will be featuring special sandwiches in the filling station network every third month from this March.
Related news
Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The first 100 days, up to 70% discount – and 16.6 tons of food saved!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vitamin shield against the cold – BioTechUSA organic vitamin family for the fall and winter months
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SPAR Dubai’s chocolate-flavored ice cream has become the latest Hungarian export product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >