Jelly and egg noodles: the summer sandwich collection of the Costes restaurant arrive at OMV filling stations
Duck liver, ratatouille, duck sausage, matured cheesecake and jellies – just a few exciting ingredients from the OMV summer sandwich collection, which was again designed by Palágyi Eszter, the chef of the Michelin-star Costes restaurant.

Palágyi Eszter, who is also the gastro ambassador of OMV VIVA presented her second summer OMV sandwich collection. The chef of the Michelin-star Costes restaurant will be featuring special sandwiches in the filling station network every third month from this March.
Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz showers his wife with cold sausage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Holiday spending trends: affordable gifts, experiences and premium foods take center stage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Elyn’s Lab brand has launched a total of nine new products this year.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kifli.hu launches a groundbreaking, entirely AI-powered Christmas campaign titled “Almost Missed Moments. But Not Now!”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

