The Gyulahús Ltd. hopes for an increase in its exports from the international gold star qualification
The Gyulahús Ltd. hopes to increase its exports after the International Taste and Quality Institute awarded two gold stars to one of the company’s product – the Managing Director of the local governmental owned company told MTI on Tuesday.
Daka Zsolt said that the Western European consumers are well aware of the gradual classification of a Brussels-based institute, In 2015, the company’s gyulai sausage, last year its gyulai salami and this year the company’s Pokol (Hell) salami won the award, so they are hoping to increase their sales in this market. (MTI)
Related news
Rising prices, declining exports – the Hungarian poultry sector shows a mixed picture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dependence on the American market can pose a serious competitive disadvantage in exports
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary in the TOP 10 list of European fresh vegetable exporters
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NGM: negotiations begin between Alföldi Tej Kft. and the Hungarian State on the acquisition of the dairy company
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz dreamed up the latest menu for the Hungarian McDonald’s
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Miró Aperitivo Night – the Spanish vermouth is once again setting off on its conquering journey in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >