Kesko To Launch Mulled Wine Made From Discarded Apples
Finland’s Kesko is to launch mulled wine (glögi) made with discarded raw materials that would otherwise end up in waste.
The product is designed on the lines of Hyvis juice, which uses fruit, berries and vegetables that are edible but not deemed fit for sale in supermarkets due to their appearance.
The drink, Hyvis Glögi, will be made using quality-checked apples that will not make their way to the supermarket shelves.
The first batch of Hyvis glögi will be rolled out in Kesko stores this autumn.
The retailer added that more than 9,000 bottles of Hyvis glögi have already been sold in advance.
ESM
Related news
Finland’s Kesko Tests Reusable Takeaway Containers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurostat: nearly 130 kilograms of food per capita was wasted in the EU in 2023
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Our food waste has decreased by a third in the last 8 years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
