Campaign about the sustainability of meat consumption
In June the Hungarian Chamber of Agriculture (NAK) launched a campaign that wishes to present the role of meat, dairy products and eggs in a conscious diet on a scientific basis instead of misconceptions.

The NAK campaign is based on facts surrounding the role of meat, milk, and eggs in nutrition
This article is available for reading in Trade magazin 2025/10.
The face of the campaign is three-time Olympic champion water polo player Zoltán Szécsi. The programme will run until November, focusing on the environmental impact of dairy products, fish farming, animal husbandry and other topics.
Related news
New sustainability framework helps food supply chains
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years of Green Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kaufland’s timber prototype: Sustainability meets local anchoring in Slovakia
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New sustainability framework helps food supply chains
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More than 10 tons of pet food collected thanks to Lidl
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Rural Entrepreneur of the Year awards were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
