They came, they saw, they conquered!
Some competition winners from the Sirha Budapest 2018 trade show: the Hungarian final of Bocuse d’Or – Ádám Pohner, sous chef, Kistücsök restaurant (Balatonszemes); Dessert Competition – Gréta Berta and Emese Kőrösi-Fehér, Kempinski Hotel Corvinus confectionery (Budapest); the Hungarian final of International Catering Cup – Albatros-Expo Catering Kft. (László Kasuba, Gergő Balázs, István Volenter). //
Related news
Bocuse d’Or: Thirteenth place and special award for best dish for Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian Bocuse d’Or team’s promotional film – Video of the day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Historic victory at the Young Chef World Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Tokaj Wine Region Heritage Day is a shared celebration and responsibility
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >For the twenty-ninth time, “Hungarian forests open their gates wide”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Accommodations are selling out quickly for the winter season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >