Jöttek, láttak, győztek!
A Sirha Budapest 2018 szakkiállítás eseményeiről lapunk következő számában számolunk be részletesen, ám a versenyek győzteseiről addig is beszámolunk olvasóinknak. A Bocuse d’Or magyarországi döntőjén a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese, Pohner Ádám diadalmaskodott, ő képviselheti majd Magyarországot a verseny európai döntőjén Torinóban.
A Desszert Verseny győztese Berta Gréta és Kőrösi-Fehér Emese lett, a Kempinski Hotel Corvinus cukrászatának munkatársai. Az itthon első alkalommal kiírt International Catering Cup verseny magyar döntőjén az Albatros-Expo Catering Kft. csapata (Kasuba László, Balázs Gergő, Volenter István) győzedelmeskedett.
Az Országos Közétkeztetési Szakácsverseny legjobbja az Eurest Budapest csapata (Horváth György és Maros András) volt. //
Kapcsolódó cikkeink
A Bocuse d’Or főtámogatója
A támogatási megállapodás megújításának köszönhetően 2027-ig biztosan a METRO a…
Tovább olvasom >Hogy készül a magyar siker?
Mint a szakácsoknak a Bocuse d’Or, olyan egy cukrásznak az…
Tovább olvasom >Magyarok a Bocuse d’Or előtt – A nap képe
A fiúk egészséges önbizalommal várták a versenyt és a várakozásokhoz…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szakácsolimpia
A négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban zajlott le…
Tovább olvasom >Meglepő ízibridek – A nap képe
Szeretjük a csokoládét! Sokunk kedvenc chiliszósza pedig az évekkel ezelőtt…
Tovább olvasom >Szélsőségek koktélpohara – A nap videója
Nem próbálnánk megjósolni, csúcsbárokban mennyire alkalmaznák, de a nagyon forró…
Tovább olvasom >