Better times!
Before the pandemic the University of Jena prepared a study, which found that guests are nicer to bar and restaurant staff in the evening than during the day, based on how big the amount of the tip they give is. The study also revealed that guests are the most generous when they are on holiday. Tips are the biggest on Friday, Saturday and holidays. //
Related news
Vendéglátás és turizmus összefüggései
Az MVI évente közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, amelyből megismerhető…
Read more >Vendéglátás az inflációs válság árnyékában
A Business Days konferencia HoReCa napjának délelőttje a piacelemzésről szólt; első…
Read more >Introduction of plant-based foods – just a passing fad or is it the future?
On November 14, Hungary’s leading plant-based food industry conference will…
Read more >Related news
(HU) II. Pálinkanapi Szakmai konferencia
Sorry, this entry is only available in Hungarian.
Read more >(HU) Hány koktél után mozdul meg alattad a szék? – A nap képe
Sorry, this entry is only available in Hungarian.
Read more >(HU) Kenyérsütés a tektonikus lemezek találkozása mentén – A nap videója
Sorry, this entry is only available in Hungarian.
Read more >