Magazine: Hungarian cooking ingredients in public sector catering kitchens
A new programme called HAMM has been launched. The abbreviation stands for Hungarian Ingredients in Public Sector Catering Kitchens. Hungast Group, the biggest player in the Hungarian public sector catering market, organised a conference about this topic in October. Within the framework of this a strategic cooperation agreement was signed with Univer Zrt. and Gyermelyi Zrt. Patron of the conference Róbert Zsigó, secretary of state responsible for food chain supervision told: public sector catering can only make progress if healthier meals are cooked, using better ingredients which come from selected suppliers. //
Related news
Chocolates at the starting line
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sweet Anna, who turns thirty this year, celebrates at the Anna Ball
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Gyermelyi is strengthening in exports – adapting to the challenges
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hand-made mini dessert wonders were served at Gundel’s table
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The hand luggage war has reached Brussels – the foundations of the low-cost model are in danger
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Addressing Generation Z on the beverage market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >