The semi-finals of the public catering chef competition have begun
The semi-finals of the public catering chef competition have begun. This time the theme is “summer food” – read the National Food Chain Safety Authority’s (Nebih) website.
Competitors will be required to manage a 3 course adult lunch from net 550 HUF and prepare it in 3 hours. The obligatory element of the dishes is the Hungarian letcho made from fresh ingredients and honey.
The final recipe for previous tournaments and more information on the competition can be found at https://portal.nebih.gov.hu/en/kozetkeztetesi-szakacsverseny. (MTI)
Related news
Buffet system in schools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih suspends the activities of another bakery
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mandatory measures against bird flu have come into force in high-risk counties
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
AgriTech InnoExpo 2025 – where innovation meets nature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Trade Airlines flights have landed – photos and videos
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Large companies and experts join forces for job seekers in Kőbánya
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >