The semi-finals of the public catering chef competition have begun
The semi-finals of the public catering chef competition have begun. This time the theme is “summer food” – read the National Food Chain Safety Authority’s (Nebih) website.
Competitors will be required to manage a 3 course adult lunch from net 550 HUF and prepare it in 3 hours. The obligatory element of the dishes is the Hungarian letcho made from fresh ingredients and honey.
The final recipe for previous tournaments and more information on the competition can be found at https://portal.nebih.gov.hu/en/kozetkeztetesi-szakacsverseny. (MTI)
Related news
Tesco’s food rescue heroes reduced the company’s food waste by 73%
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ministry of Agriculture: Hungary regains freedom from foot-and-mouth disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Exotic flavors, record-long kürtőskalács and native animals at the 82nd OMÉK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Biggest Anuga of all time: Around 8,000 exhibitors from 110 countries cover the entire fair grounds
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 6th Bodrogi PET Cup has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >