The semi-finals of the public catering chef competition have begun
The semi-finals of the public catering chef competition have begun. This time the theme is “summer food” – read the National Food Chain Safety Authority’s (Nebih) website.
Competitors will be required to manage a 3 course adult lunch from net 550 HUF and prepare it in 3 hours. The obligatory element of the dishes is the Hungarian letcho made from fresh ingredients and honey.
The final recipe for previous tournaments and more information on the competition can be found at https://portal.nebih.gov.hu/en/kozetkeztetesi-szakacsverseny. (MTI)
Related news
The first phase of Nébih’s national winter food chain inspection has been completed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Layers of problems
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The awards for the Excellent Hungarian Honey of the Year competition were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Munkácsy’s Ecce Homo painting is being built from LEGO bricks in Debrecen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Milestone in supplier relations – Rossmann organized the Supplier Conference with the participation of more than 100 partners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
