The semi-finals of the public catering chef competition have begun
The semi-finals of the public catering chef competition have begun. This time the theme is “summer food” – read the National Food Chain Safety Authority’s (Nebih) website.
Competitors will be required to manage a 3 course adult lunch from net 550 HUF and prepare it in 3 hours. The obligatory element of the dishes is the Hungarian letcho made from fresh ingredients and honey.
The final recipe for previous tournaments and more information on the competition can be found at https://portal.nebih.gov.hu/en/kozetkeztetesi-szakacsverseny. (MTI)
Related news
Packaging market sitting on a roundabout
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Information on the electronic registration of plant protection operations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >With a capsule chamber against food waste – Advice from the Nébih Without Leftovers program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Rural Entrepreneur of the Year awards were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years of Green Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Companies for the Future Award 2026 application period is now open
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
