Profit margin
‘Haszonkulcs’ (Profit Margin) – this is the title of the book published by Zoltán Kis, vice president of the Guild of Hungarian restaurateurs (MVI). The book is about the practical problems of the hospitality trade. According to the author, even the best restaurant can improve in certain things, and the key to success is the people who work there. //
Related news
The Libri Group acquired Édesvíz Publishing House
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A chef needs to be a real character!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“From the top of the tree to the drugstore empire” – Dirk Rossmann’s autobiography is now available in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Favorable interest loans are now available for service providers in the tourism sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Tourism Summit, the international summit of the tourism industry, has begun in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Secrets, flavours, recipes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >