Profit margin
‘Haszonkulcs’ (Profit Margin) – this is the title of the book published by Zoltán Kis, vice president of the Guild of Hungarian restaurateurs (MVI). The book is about the practical problems of the hospitality trade. According to the author, even the best restaurant can improve in certain things, and the key to success is the people who work there. //
Related news
The Libri Group acquired Édesvíz Publishing House
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A chef needs to be a real character!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“From the top of the tree to the drugstore empire” – Dirk Rossmann’s autobiography is now available in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Szedreskosártorta – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A verhetetlen páros visszatér!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kényelmesen víz alatt és víz felett – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >