Haszonkulcs
Haszonkulcs – ezzel a frappáns címmel jelent meg Kis Zoltánnak, az ipartestület alelnökének hiánypótló szakkönyve, amely a hazai vendéglátóipari tankönyvek rutinjától elszakadva egyszerű, érthető nyelvezettel, logikusan tárgyalja a szakma gyakorlati problémáit.
Nincs az az étterem, amely ne lehetne még jobb – vallja a szakember. Szerinte a kiváló vendéglátás megteremtésének kulcsa maga az ember, ha pedig munkatársainkkal és kollégáink együttműködésével minden rendben van, akkor a megfelelő tőke mellett már csak a hatékony gazdálkodásra és tudatosságra van szükség.
Kis Zoltán 27 éves szakmai múltjára és 10 éves oktatói tapasztalatára támaszkodva, saját életének kalandjaiból merítve mesél olyan történeteket, amelyek szakmai fejlődésében segítették őt. Könyve legutolsó fejezetét a vendéglátóipari gazdálkodás alapfogalmai, illetve legelemibb összefüggései bemutatásának szenteli.//
Kapcsolódó cikkeink
Fazekas Sándor: Mindenmentes helyett természetest!
Mindenmentes helyett természetest! címmel jelent meg Fazekas Sándor országgyűlési képviselő…
Tovább olvasom >Az élelmiszer-pazarlást csökkentő projekt valósult meg Csongrád-Csanád vármegyében
Nemzetközi összefogással valósult meg egy élelmiszer-pazarlást csökkentő projekt Csongrád-Csanád vármegyében,…
Tovább olvasom >A higiéniai és vendéglátóipar dolgozói tüntettek Brüsszelben
Több száz európai biztonsági, higiéniai és vendéglátóipari dolgozó gyűlt össze…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: lakásfelújításra is fordítható a SZÉP kártyára érkező összeg fele 2025-től
A jövő évtől a SZÉP kártyára érkező összeg felét lakásfelújításra,…
Tovább olvasom >Eladták a Hot Ones-t gyártó First We Feast stúdiót – Soros György cége is az új tulajdonosok között
A Buzzfeed 82,5 millió dollárért (több mint 32 milliárd forintért)…
Tovább olvasom >Kemény leánybúcsúk kelléke – A nap videója
És még a mixer is cifrázza! A videóért katt a…
Tovább olvasom >