Haszonkulcs
Haszonkulcs – ezzel a frappáns címmel jelent meg Kis Zoltánnak, az ipartestület alelnökének hiánypótló szakkönyve, amely a hazai vendéglátóipari tankönyvek rutinjától elszakadva egyszerű, érthető nyelvezettel, logikusan tárgyalja a szakma gyakorlati problémáit.
Nincs az az étterem, amely ne lehetne még jobb – vallja a szakember. Szerinte a kiváló vendéglátás megteremtésének kulcsa maga az ember, ha pedig munkatársainkkal és kollégáink együttműködésével minden rendben van, akkor a megfelelő tőke mellett már csak a hatékony gazdálkodásra és tudatosságra van szükség.
Kis Zoltán 27 éves szakmai múltjára és 10 éves oktatói tapasztalatára támaszkodva, saját életének kalandjaiból merítve mesél olyan történeteket, amelyek szakmai fejlődésében segítették őt. Könyve legutolsó fejezetét a vendéglátóipari gazdálkodás alapfogalmai, illetve legelemibb összefüggései bemutatásának szenteli.//
Kapcsolódó cikkeink
Innovatív szakmai képzés
A vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport a BKSZC Szamos…
Tovább olvasom >Várják az éttermek a használt olaj begyűjtéséért járó pénzt
Sok magyar vendéglátóhely még mindig várja a MOHU-tól a félévnyi…
Tovább olvasom >A gazdatüntetések farvizén
A német vendéglátóiparban hónapok óta parázs vitákat kelt az áfa…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai
A METRO Év Bora címet a nagykereskedelem minden évben egy…
Tovább olvasom >NGM: erősödik a turisztikai kereslet, a SZÉP Kártya márciusban is népszerű fizetőeszköz volt
Márciusban is erős forgalmat generált a SZÉP Kártya, amely továbbra…
Tovább olvasom >Pálinkakoktél-verseny
A várakozásokat is felülmúlta a március elején rendezett II. Árpád Párlat…
Tovább olvasom >