Hamvas Zoltán: a huge development in Hungarian gastronomy
Hospitality in Hungary has undergone a tremendous development over the last fifteen years, and Budapest has become one of the gastronomic centers of the region – the president of the Hungarian Bocuse d’Or Academy told M1 news channel.
Hamvas Zoltán reminded us of the increasing number of internationally recognized restaurants in the capital, and one of the world’s most renowned gastronomy guides, Michelin now has five one-star and one two-star restaurants. (MTI)
Related news
Game meat: 13 thousand tons of domestic production, 8 billion forints in sales revenue
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Open Days Porta event series will begin next Saturday
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Small producers welcome consumers with open doors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
BalatonBike365: record traffic in Lake Balaton cycling tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Csodásmagyarország.hu has conducted a survey of the most beautiful viewpoints in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) 63 ezer eurós éttermi számla? Persze, hiszen Mallorca mégiscsak bulihely – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >